Bästa myggskyddet


Myggskydd

Vi har testat ryobi myggskydd och många andra produkter. Ni kan läsa om ryobi myggskydd recension och andra skydd som vi tycker är de allra bästa för att skydda sig emot dessa jobbiga myggor. 

Myggskydd när man ska ut på campingsemestern, jakt, fiske eller bara en fjällvandring. Ja det är ett måste om ni frågor oss, så vi har sammanställt de bästa och mest prisvärda produkterna på denna sida.

Sidan innehåller annonslänkar från granngården


Bästa myggskyddet


1. Thermacell MR 450

En smidig myggbortstötare som även har en integrerad bältesklämma så man enkelt kan ha med den på fisketuren. Thermacell MR 450 skyddar upp till 20 kvm för både knott och mygg.

Passar väldigt bra till jakt och fiske, men även för terrasen eller uteplatsen hemma.

Myggskyddet utsöndrar ett lukt och rökfritt skydd.


Innehåll

 • 1 MR 450
 • 1 St gaspatron
 • 1 St CR2032 batteri
 • 3 St mattor med myggmedel



5 star
Thermacell MR 450


2. ThermaCell Portabel

Ett perfekt myggskydd till campingen och jakten är denna Thermacell portabel. Den skyddar dig och dina vänner upp till 20 kvm vilket är en stor yta. Medlet är naturligt som håller både knott och mygg borta. Den är enkel att packa med och tar inte mycket plats.


Innehåll

 • 1 Thermacell portabel
 • 1 gaspatron
 • 3 myggmedelmattor




5 star
ThermaCell Portabel


3. Campinglampa med Myggskydd Thermacell LED

En trevlig campinglampa med ett inbyggt myggskydd. Denna lampa är ett måste på campingturen. Man vill ju inte bli uppäten av alla knott och mygg, med detta myggskydd så slipper ni detta.

Med en skyddzon på 20 kvm klarar ni campingplatsen väldigt bra. Det följer med ett 12 timmars myggskydd. 


Innehåller

 • Camping lampa
 • 12 timmars myggskydd
 • Lampan drivs av 3 AAA-batterier
5 star
Campinglampa med Myggskydd


4. Ryobi one myggskydd

Det bästa myggskyddet Ryobi One kan man köpa både utan eller med ett batteri. Fördelen med Ryobi är att batteriet passar till alla Ryobi produkter. Detta myggskydd är portabelt och ljudlöt. Det ger ett väldigt bra skydd mot inte bara mygg utan även knott upp till 20 m2. En stor fördel med detta skydd är att det använder ett batteri och du då slipper irreterande lukt och rök. 

Perfekt myggskydd på verandanden så som i sommarstugan. Då det är portabelt går det även enkelt att ta med den på fisketuren, där myggen gärna är som värst.


 • Portabel
 • Utsöndrar med hjälp av mattor
 • Ingår 3 myggmedelsmattor (12 timmarsskydd)
 • Levereras med battteri och laddare


5 star
Ryobi one myggskydd


5. Swissinno Myggstopplykta

Ett väldigt prisvärt alternativ är denna myggstoplykta från Swissinno. Den fungerar utmärkt att ha med sig på campingsemestern eller på terrassen hemma.

Skyddar upp till 20 kvm under 4 timmar med en laddning av myggskyddet.





5 star
Swissinno Myggstopplykta


6. Thermacell Mini Halo

En liten men snygg myggskyddare är denna Thermacell mini halo. Den skyddar som lika mycket som de flesta andra myggskydden, altså upp till 20 m2. Det medföljer ett 12 timmarsskydd när man köper denna produkt.

Skyddet aktiveras genom att man vrider bottendelen till startläget.


Leveras med

 • 3 mattor med myggmedel
 • 1 gaspatron
 • 1 lock




5 star
Thermacell Mini Halo


7. Thermacell Halo Rund

En av de bästa myggskydden är denna Thermacell Halo Rund. Den går att ladda med hela 4 stycken myggmattor och kan då ge skyddtill upp till 16 timmar. Perfekt för den lite längre fiskedagen eller jaktpasset.

Den är även utrustad med en zonindikator som visar när skyddet är optimalt. Det medföljer även ett lock så att man kan ha myggskyddet ute utan att det blir förstört av väder och vind. Denna drivs med 4 stycken AA batterier som man får köpa till separat.




5 star
Thermacell Halo Rund


8. ThermaCell MR300 Portabel

En smidig portabel myggskyddare som man enkelt får med sig på vandringen eller campingsemestern. Den ger ett skydd upp till 20 kvm och är extremt effektiv. Den skyddar inte bara för mygg utan även för knotten. Med ett stabilt gummihandtag tappar ni den inte heller när ni är ute och går.


Innehåller

 • 1 Thermacell MR300 Portabel
 • 3 st mattor med myggmedel
 • 1 gaspatron




5 star
ThermaCell MR300 Portabel


Köpguide för myggskydd

När man ska ut och campa eller sitta på ett jaktpass, ja då vill man gärna slippa alla dessa knot och framförallt alla mygg. Många kvällar blir lätt förstörda på grund av just myggen. Men med ett bra och effektivt myggskydd så slipper ni dessa problem. 

Vilket skydd man ska köpa beror till stor del på hur ni ska använda det. Är det så att ni konstant ska vara i rörelse så kan ett myggmedel vara det allra bästa. Men ska ni sitta still en stund så skulle vi rekommendera ett myggskydd utav de produkter vi har recenserat på denna sida.


Myggskydd olika miljöer


Inomhus

Det första ni ska kolla på om ni vill ha det myggfritt inomhus är att se till så alla dörrar och fönster är stängda, det är ju i regel där som myggorna kommer in. Det finns sedan väldigt många bra produkter som passar för inomhus. Vanligtvist är det ett skydd som man antingen kopplar in ett vanligt väggutag eller så kan man även använda vissa myggljus eller oljor. Det är alltid skönt att veta att man har ett bra myggskydd hemma som man kan använda inomhus, speciellt under de månaderna som myggen är som värst. Man ska även ha ett myggskydd inomhus som inte avger några dofter eller låter. 


Utomhus

Är man utomhus så är det väldigt effektivt med dessa produkter som använder sig av myggmattor som har ett medel som håller borta mygg och knotten. Vanligtast är att man behöver hjälp med ett myggmedel för utomhusbruk. Detta är inte så konstigt då vi ofta är ute på sommarkvällarna i Sverige. Ett bra myggskydd att ha utomhus som verkligen gör sitt jobb är något alla borde införskaffa sig. Trevligast är ju att ha ett skydd som man inte behöver ha på sig, med det menar vi ett myggskydd som man måste applicera på huden. Detta då de ofta luktar en hel del. Så vi rekommenderar produkter som helst är doft och luktfria för oss människor.


Olika sorters myggskydd


 • Myggskydd rollon

Det klassiska skydder som fungerar som en deoderant, funger oftast relativt bra. Minus med dessa är att man behöver smörja in sig och att de ofta kan lukta ganska starkt.


 • Myggskydd olja

Det finns flera trevlig oljor som kan hålla borta myggen


 • Myggskydd ljus

Det finns även en del ljus som man kan använda för att hålla bort knott och mygg


 • Myggskydd backpacker

Portabla myggskydd är att rekommendera de som ska på längre backpacknings resor.


Hur vi valde fram de produkter vi har på denna sida

Vi har valt ut flera produkter på denna sida genom att leta bland olika nätbutiker och välja ut de produkter som vi tycker verkar vara allra bäst. Genom vår kunskap inom ämnet så tycker vi att vi har ganska så bra koll på de flesta produkterna. Vissa av produkterna på denna sida har vi provat själva eller haft en test pilot på. De produkter som vi inte själva har provat men som ändå har kommit med på sidan, beror på att vi tycker att det verkar vara en riktigt bra produkt. Detta har vi kommit fram till genom att jämföra olika produktbeskrivningar och tittat på priserna. På så sätt så har vi fått fram vår test vinnare ur respektive produkt. 


Sammanfattning

Ska man på en utflykt, camping eller ut på jakt så är det bra att vara förberedd med någonslags av myggskydd. Thermacells myggskydd är enkla att använda och den portabla kan man enkelt fästa på bältet så utsöndrar den en lukt som alla myggor ogillar. Mycket enklare än så blir det inte att skydda sig ifrån dessa myggor.

Vill man ha extra skydd så köper man även en produkt som man kan applicera direkt på kroppen.




Frågor och svar



Vilket myggskydd ska man köpa?

Man ska köpa det myggskyddet som passar bäst för det du ska göra. Ska ni campa så rekommenderar vi att ni köper ett myggskydd från ThermaCell då de är väldigt bra och prisvärda.


Vilket myggmedel är bäst?

Det bästa myggmedlet kan ni läsa om på vår sida.